Sociaal vervoer

De afdeling Elburg en Oldebroek beschikt sinds enkele jaren over een Mercedes Sprinter waarmee wij als afdeling sociaal vervoer en rolstoel vervoer aanbieden.

Wij bieden dit aan, aan verschillende zorginstellingen binnen beide omliggende gemeenten. Ook kunnen wij rolstoelvervoer aanbieden op aanvraag.

Kunt of wilt u – om welke reden dan ook – geen gebruik maken van het openbaar vervoer, dan is onze rolstoelbus een goed alternatief. Er kan in de rolstoelbus een combinatie gemaakt worden van stoelen en rolstoelen.

Waarom zou u nu juist voor ons kiezen als aanbieder van sociaal vervoer en rolstoel vervoer?

Het antwoord hier op is vrij simpel. Omdat wij al jaren rolstoelvervoer aanbieden beschikken over een ervaren team, dat al zeer professioneel omgaat met u of met uw cliënten.

Wij hebben kwaliteit hoog in ons vaandel staan, daarom hebben wij al onze chauffeurs opgeleid om voor u of uw cliënten het vervoer zo comfortabel mogelijk te maken. Onze rolstoelbus heeft ruimte voor vier rolstoelen die tegelijk vervoerd kunnen worden.

Wij zijn als afdeling onderdeel van de Vereniging “Het Nederlandse Rode Kruis” en geen commercieel bedrijf. Hierdoor bieden wij scherpe tarieven. De kosten voor sociaal vrvoer bedragen € 1,– per km.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u toch nog verdere informatie dan kunt u een e-mail sturen naar: vervoer@nrkeo.nl