Liggend vervoer

Sinds april 2013 beschikt het Nederlandse Rode Kruis Afdeling Elburg en Oldebroek naast de welbekende rolstoelbus over een ambulance. Tijdens evenementen wordt de ambulance regelmatig ingezet voor de eerstehulpverlening.

Wij kunnen als afdeling met de aanschaf van dit voertuig nu ook liggend vervoer aanbieden. U kunt daarbij denken aan personen die om welke reden dan ook aan bed gebonden zijn en die graag bij bijvoorbeeld een trouwerij, een verjaardag of een diploma-uitreiking aanwezig willen zijn of die nog heel graag een uitje willen maken.

Waarom zou u nu juist voor ons kiezen als aanbieder van liggend vervoer?

Het antwoord is vrij simpel.

  • Wij beschikken over een ervaren team van Rode Kruis vrijwilligers.
  • De ambulance is volledig gericht op service en comfort voor een liggend persoon en uitgerust met luchtvering. Dit komt het comfort zeker ten goed komt.
  • Wij bieden de mogelijkheid om gratis 1 kennissen, vrienden of familieleden mee te nemen tijdens het vervoer.
  • Misschien wel de meest belangrijke reden voor u om voor ons te kiezen, is de prijs. Wij zijn als afdeling onderdeel van de Vereniging “Het Nederlandse Rode Kruis” en geen commercieel bedrijf. Hierdoor hanteren wij scherpe tarieven.
  • Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een eerste hulp diploma.
  • En afhankelijk van de aanvraag zal er samen met u gekeken worden wat voor medische kwaliteit er met u mee rijd achter in de ambulance. Wij hebben binnen onze afdeling de beschikking over verpleegkundigen, verzorgende IG en eerste hulp verleners.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u toch nog verdere informatie dan kunt u een mail sturen naar: vervoer@nrkeo.nl

*Wij mogen op grond van de Tijdelijke Wet Ambulance Zorg niet alle ritten uitvoeren. Wilt u weten of wij uw rit wel mogen uitvoeren, kunt u contact opnemen via de bovenstaande gegevens*